Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (2024)

01 Ağustos 2024, Perşembe 11:54 Güncelleme Tarihi:

Süper Lig'in başlamasına kıza bir süre kala takımlar transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kadrolarını güçlendirmeye devam ederken bir yandan da yeni sezonda takımda düşünmediği oyuncularla da yollarını ayırıyor. İşte Trendyol Süper Lig'deki son transfer haberleri...

BEŞİKTAŞ'A KÖTÜ HABER!

Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (1)

Beşiktaş daha önce de gündemine gelen İspanyol stoper Mario Hermoso'nun menajeriyle geçtiğimiz günlerde son kez temasa geçmiş ve 2+1 yıllık kontrat önermişti. Siyah-Beyazlılar ayrıca Atletico Madrid'de geçen sezon beraber oynayan Gabriel Paulusta'yı da devreye sokmuş ve 29 yaşındaki oyuncuyla telefonda konuşarak Beşiktaş'a gelmesi konusunda tavsiyeler vermesini istemişti. Ancak; Hermoso'nun telefonda hem Paulista'ya hem de Beşiktaş yönetimine Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini söylediği ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ'A 'HAYIR' DEDİ
Beşiktaş yönetiminin de bu gelişme üzerine Hermoso defterini kapattığı ve listesindeki diğer stoper adaylarına yöneldiği ifade edildi. Tecrübeli futbolcunun Körfez ekiplerinden teklif beklediği ifade ediliyor. 1.84 boyundaki Hermoso, sezonun sona ermesiyle birlikte Madrid ekibinden ayrılmış ve uzun süre Napoli ile görüşmüş, ancak sonuç alamamıştı. 2019 yılından bu yana Atletico Madrid'de oynayan Hermoso, Atletico'da 174 resmi maça çıktı. 25 milyon Euro piyasa değeri bulunan başarılı isim, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistle mücadele etti.

SARA TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME

Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (2)

Kadrosunu genişletmek isteyen Galatasaray yönetimi uzun süredir peşinde olduğu Gabriel Sara için Norwich City'den transfer yanıtı aldı.

Zenit forması giyen Brezilyalı orta saha Wendel'de istediği sonucu alamayan Galatasaray, orta saha transferi için alternatif isimlere yöneldi. İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City'de forma giyen Gabriel Sara için resmi teklifte bulunmuştu. Sarı-Kırmızılılar bu transfer için İngiliz ekibine 15 milyon Euro+bonus içeren bir teklif yaptı.

Galatasaray'ın Norwich City forması giyen Gabriel Sara için yaptığı ilk teklif reddedildi. Norwich, teklifin arttırılmasını istiyor. İngiliz ekibinin bu transfer için Cimbom'dan 25-30 milyon Euro istediği öğrenildi. Brezilyalı orta sahanın kulübüyle sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2022- 2023 sezonunun başında Sao Paulo'dan Norwich'e transfer oldu. Sambacı yıldız, İngiliz ekibinin forması ile toplamda çıktığı 96 karşılaşmada 21 gol ve 17 asistlik performans sergiledi.

MİLLİ YILDIZA SÜPER LİG'DEN SÜRPRİZ TALİP

Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (3)

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Samet Akaydin'e Süper Lig'in yeni ekibi Bodrumspor talip oldu.

Fenerbahçe'de teknik direktör Mourinho'nun 3-4 alternatifli kadroya sıcak bakmaması sonrası, takımdan gönderilecek isimler tek tek ortaya çıkıyor. Geçen sezonun ortasında Fatih Terim'in teknik patronluğunu yürüttüğü Panathinaikos takımına kiralanan, ardından EURO 2024'te ilk 8'e kalan Türk Milli Takımı'nda başarılı maçlar çıkaran Samet Akaydın için Süper Lig'in yeni takımı Bodrumspor devreye girdi. Ege temsilcisinin yönetimi, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

30 yaşındaki stoper oyuncusu, geçtiğimiz sezon Panathinaikos'ta tüm kulvarlarda toplamda 15 maça çıktı. Samet Akaydin, söz konusu 15 karşılaşmada 1 asist yaptı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'den Yunan ekibi Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydin'ın Sarı-lacivertliler ile olan 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Haberin Devamı

WEGHORST'TA MUTLU SON!

Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (4)

Paul Onuachu’dan sonuç alınamayınca Wout Weghorst’la başlayan görüşmeler mutlu sona çok yakın. Hollandalı yıldız için dün bakılan eve aileden onay geldi. İş artık 1.97’lik kule için küçük detaylara kaldı. Trabzonspor, Ruzomberok maçının ardında dev imzayı atabilir.

Trabzonspor, Hollandalı golcü Wout Weghorst ile transfer görüşmelerinde sona yaklaştı. Kulüp, 1.97 boyundaki forvetle maddi konularda anlaşma sağladı. Weghorst, kendisi için gösterilen evi beğendi ve sadece küçük detaylar kaldı. Şimdi Trabzonspor, Burnley ile transferin son aşamalarını tamamlamayı bekliyor.

Beşiktaş’ta dikkat çekmişti

Weghorst, Beşiktaş’ta kiralık oynadığı dönemde dikkat çekici performansıyla tanınmıştı. Manchester United’a transfer olduktan sonra beklenen çıkışı yapamayan oyuncu, Hoffenheim’da kiralık olarak forma giydi ve Bundesliga’da 30 maçta 7 gol, 4 asist kaydetti. İkinci kez Türkiye’de boy göstermeye hazırlanan yıldız oyuncunun transferi taraftar tarafından da heyecanla bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'A GÜZEL HABER! İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (5)

Beşiktaş, kanat transferi konusunda 2 isim üzerine yoğunlaştı. Al Ittihad forması giyen yıldız ismin durumunu yakından takip eden idareciler, Manchester United’ın Brezilyalı yıldızını da listesine ekledi. Yönetim, 2 isimden birini Kartal yapmak istiyor! Öte yandan Süper Lig ekibinin stoperi için de mutlu sona ulaşıldı.

Antony hamlesi

Hücum hattını güçlendirmek için yoğun bir çalışma programı içinde bulunan idareciler, son olarak gözünü Manchester United’a dikti. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Siyah-Beyazlılar’ın, Premier Lig temsilcisinin Brezilyalı sağ kanadı Antony için hamle yaptığı bildirildi. 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Manchester United’ın kiralama tekliflerine açık olduğu belirtilen haberde Siyah-Beyazlılar’ın da bu oyuncu konusunda kiralama planının olduğu bildirildi. Manchester United ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Antony geçen yıl 38 maçta oynadı, 3 gol attı.

Jota için Celtic de takipte

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst’un da isteğiyle kanat transferi yapmayı planlayan Beşiktaş gözünü Suudi ekibi Al-Ittihad’da forma giyen Portekizli yıldız Jota’ya dikti. Siyah-Beyazlılar’ın Körfez ekibinin yollarını ayırmayı düşündüğü 25 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip ettiği ve boşa çıkması durumunda hamle yapmayı planladığı öğrenildi.

Emirhan için 3.4 milyon Euro

Giovanni Van Bronckhorst yönetiminde sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş uzun süredir gündeminde olan Emirhan Topçu transferinde de mutlu sona ulaştı. İspanyol ekibi Las Palmas’ın ilgilendiği 23 yaşındaki stoper kulüpler arasında yapılan pazarlıkların olumlu sonuçlanmasının ardından İstanbul’a geldi. Emirhan’ın Beşiktaş’ı tercih etmesinin de Rizespor’la yapılan görüşmelerin Siyah-Beyazlılar adına olumlu sonuçlanmasında önemli rol oynadığı öğrenildi. Beşiktaş, Karadeniz ekibine bonservis için 3.4 milyon Euro ödeyecek. Emirhan ise Siyah-Beyazlı kulüpten yıllık 600 bin Euro kazanacak.

G.SARAY'A TRANSFER MÜJDESİ! GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (6)

Süper Lig devi Galatasaray, orta saha pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi; Wendel, Scott McTominay, Richard Rios ve Morten Frendrup gibi yıldızlar için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılıların son hedefi belli oldu.

Görüşmeler başladı

Salzburger Nachrichten'de yer alan habere göre; Galatasaray, Avusturya Ligi ekiplerinden Red Bull Salzburg forması giyen Luka Sucic için transfer görüşmelerine başladı. Salzburg'un, 21 yaşındaki Hırvat yıldıza transfer görüşmeleri için izin verdiği belirtilirken, oyuncunun menajerinin temaslara başladığı kaydedildi. Haber detayında, Sucic'in gelecek sezonda Avusturya temsilcisinin formasını giymeyeceğinin altı çizildi.

Luka Sucic ile yalnızca Galatasaray'ın değil, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Monaco ve Borussia Dortmund'un da ilgilendiği ve transfer görüşmelerinde bulunduğu belirtildi. Red Bull Salzburg ile 128 maçta forma giyen Luka Sucic, 18 kez ağları havalandırırken, 19 da asist yapmayı başardı. Avusturya ekibiyle sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan genç yıldızın güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro seviyesinde.

Haberin Devamı

G.SARAY'DAN 20 MİLYON EURO!

Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (7)

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde orta saha transferi için ödeyebileceği bonservis bedeli ortaya çıktı. Batshuayi'yi bedavaya kadrosuna katan Galatasaray'ın Jelert için kasasından 9 milyon Euro bonservis ücreti çıktı. Zaniolo'yu 6.4 milyon Euro'ya Atalanta'ya kiralayan sarı-kırmızılı kulüp, Tete'yi 4.75 milyon Euro'ya Panathinaikos'a gönderdikten sonra Emin Bayram'ı 4 milyon Euro'ya Westerlo'ya sattı. Transfer operasyonunda şu an 6 milyon Euro kârda olan Galatasaray cephesi, 8 numara takviyesine 20 milyon Euro bütçe ayırdı.

DUBOIS VE YUSUF'A DA YOL GÖRÜNEBİLİR

Manchester United'dan Scott McTominay başta olmak üzere birçok yıldız oyuncuyla temas kuruldu ve görüşmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpte dolu olan yabancı kontenjanı ise Cicaldau ve Oliveira ile yollar ayrılarak boşalacak. Dubois ve Yusuf Demir'in durumu da transferlere göre şekillenecek.

Galatasaray'a transfer müjdesi! Görüşmeler başladı - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor (2024)

FAQs

Galatasaray kimle anlaştı? ›

GALATASARAY, BATSHUAYI İLE ANLAŞTI Galatasaray, Michy Basthuayi ile her konuda anlaşma sağladı. Belçikalı yıldız ile kısa süre içinde sözleşme imzalanması bekleniyor.

Galatasaray kimleri transfer Aldı? ›

Gelenler
OyuncuYaşÖnceki kulüp
Taylan Antalyalı Merkez Orta Saha29Samsunspor Süper Lig
Halil Dervişoğlu Santrafor24Hatayspor Süper Lig
Mathias Ross Stoper23NEC Nijmegen Eredivisie
Metehan Baltacı Stoper21Eyüpspor Süper Lig
23 more rows

Gs'nin helal kupası var mı? ›

80 dakika 10 kişi rakibine şut çekemeyen hakemlerle şampiyon olan Galatasaray… Müzelerinde bir tane helal kupa yok.

Zaha Galatasaray'dan gidiyor mu? ›

Galatasaray'dan ayrılma kararı alan Wilfried Zaha için bazı İngiltere Premier Lig ekipleri devreye girmişti. Bu takımlardan biri olan Leicester City, Zaha için Galatasaray'a transfer şartı koştu. İşte detaylar...

Kerem aktürkoğlu gs den gidiyor mu? ›

Transfer Haberleri

Bu sezon gösterdiği başarılı performansla şampiyonluğun mimarlarından olan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılılardan ayrılma kararı aldı. İspanya, MLS ve Suudi Arabistan'dan kulüplerin radarına giren 26 yaşındaki futbolcu gelen teklifleri değerlendirecek.

Galatasaray Kiralık oyuncular kimler? ›

Zaniolo, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Emin Bayram, Leo Dubois, Cicaldau, Kazımcan Karataş, Taylan Antalyalı, Halil Dervişoğlu, Mathias Ross, Metehan Baltacı, Eren Aydın, Siraçhan Nas, Batuhan Şen, Işık Kaan Arslan, Baran Aksaka, Caner Doğan ve Berk Balaban dönecekler listesindeki isimler.

Zaha kiralık mı? ›

Gazeteci Kutlu Akpınar'ın haberine göre, Zaha için Leicester City ile anlaşmanın sağlanmak üzere olduğu ve gün içinde resmi açıklamanın gelebileceği belirtildi. Haberde, kiralama bedelinin 10 milyon Euro'nun üstünde olmasının beklendiği ifade edildi.

FB kimi transfer etti? ›

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan'ın yanı sıra mukaveleleri uzatılan Mert Hakan Yandaş ve Ertuğrul Çetin için imza töreni düzenlendi.

Batshuayi kiminle anlasti? ›

Galatasaray, Michy Batshuayi transferini bitirmek üzere. Sabah'ın haberine göre sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'yle sözleşmesi biten Batshuayi ile 2+1 yıllığına anlaşma sağladı. 30 yaşındaki futbolcu senelik 3 milyon euro kazanacak ve 3 milyon euro da imza parası alacak.

Galatasaray ne zaman Kur? ›

Galatasaray Spor Kulübü, 1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nde kuruldu. Ali Sami Yen, kulübün ilk başkanı oldu ve kulüp başlangıçta futbol dalında faaliyet göstermeye başladı. Kulübün renkleri sarı ve kırmızı olarak belirlendi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5618

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.